Road cc website sooo slow!!!

by boyshoe   May 9, 2012  

just taken 30 minutes to change my team come boys get you website sorted out

27 user comments

Oldest firstNewest firstBest rated

I can't take my riders out of the team to swap them, everything just hangs up

I'm always in two minds
Then I go and pick the wrong one Sad

posted by fluffchucker [284 posts]
9th May 2012 - 22:23

4 Likes

Its fine for me Thinking

posted by TERatcliffe26 [3962 posts]
9th May 2012 - 22:47

4 Likes

I changed 2 riders in 32 minutes

I'm always in two minds
Then I go and pick the wrong one Sad

posted by fluffchucker [284 posts]
9th May 2012 - 22:56

4 Likes

yeah, it's all right for me too - although we know it can be slow. It's already on two servers though - we're looking to add some more

Tony Farrelly's picture

posted by Tony Farrelly [4142 posts]
9th May 2012 - 23:01

3 Likes

Seems to be at "peak" times in unusable, apart from the few who never seem to have problems. I suggest trying later if possible or keep trying. I had problems a couple of days ago, but seems to be going fine now Nerd

Gkam84's picture

posted by Gkam84 [8859 posts]
9th May 2012 - 23:08

4 Likes

Same here, had no issues either. I'm always switching between laptop(Virgin Cable) and Android mobile(orange) might get a few seconds lag occasionally.........Cool
Although can't use the forum smileys on my mobile :-\

'Don't look back. Something might be gaining on you'

livestrongnick's picture

posted by livestrongnick [1831 posts]
9th May 2012 - 23:39

4 Likes

we're currently sorting out a new server, the current one is struggling a bit at peak times. connectivity seems to be a bit sporadic with some people suffering more than others. but we are aware of the issues, bear with us while we work through them...

Dave Atkinson's picture

posted by Dave Atkinson [7381 posts]
9th May 2012 - 23:42

4 Likes

Through Virgin media it's running fine, never been a problem.

‘It is useless to meet revenge with revenge: it will heal nothing.’

stumps's picture

posted by stumps [2757 posts]
10th May 2012 - 6:44

4 Likes

Im on Virgin Stumps and its been a nightmare since the switch to premium...Although yesterday was ok....

"Shut up enrique"

STEVESPRO 79's picture

posted by STEVESPRO 79 [501 posts]
10th May 2012 - 8:07

4 Likes

In the past I've been fine but last night changing my fantasy team was painfully slow. The site would load the page but whatever was running the transfer process in the background (Javascript?) was really slow. I'd unselect a rider and it'd take 10 seconds to realise this and let me replace him, likewise there were similar delays on picking a new rider or switching between the pages of riders or searching for riders.

I guess it's just a result of the game becoming more popular, not ideal that it's happening just after the game went premium though...

posted by drheaton [3429 posts]
10th May 2012 - 8:22

3 Likes

All those Flash-based animated adverts surely can't help...

Simon E's picture

posted by Simon E [1965 posts]
10th May 2012 - 10:07

4 Likes

Simon E wrote:
All those Flash-based animated adverts surely can't help...

it's not really a bandwidth issue, it's more the number of simultaneous connections Nerd

we *are* on it though

Dave Atkinson's picture

posted by Dave Atkinson [7381 posts]
10th May 2012 - 10:13

4 Likes

dave_atkinson wrote:
it's not really a bandwidth issue, it's more the number of simultaneous connections Nerd

we *are* on it though

You're just too popular!

Simon E's picture

posted by Simon E [1965 posts]
10th May 2012 - 10:28

4 Likes

This is fast becoming a joke....Unable to log on again...Its not good enough boys for what is now a paid for service...... Crying Worried At Wits End

"Shut up enrique"

STEVESPRO 79's picture

posted by STEVESPRO 79 [501 posts]
10th May 2012 - 17:12

4 Likes

sorry to hear you're still having trouble. we are working on it.

Dave Atkinson's picture

posted by Dave Atkinson [7381 posts]
10th May 2012 - 17:28

3 Likes

dave_atkinson wrote:
sorry to hear you're still having trouble. we are working on it.

No worries Dave...I have all night...LOL... Smile

"Shut up enrique"

STEVESPRO 79's picture

posted by STEVESPRO 79 [501 posts]
10th May 2012 - 17:32

3 Likes

Now mine seems to have broke.....When I my tema it just goes back to the same screen its on Thinking

posted by TERatcliffe26 [3962 posts]
10th May 2012 - 18:01

4 Likes

I've a 2lb hammer you can borrow to 'tap' the server if you want Wink hoping you make progress lads. Best before tomorrows teabreak mind. No pressure. That's my window for my t/f's. Either that are give my sprinters points for pushing their bikes up those wee hills Laughing

giff77's picture

posted by giff77 [1054 posts]
10th May 2012 - 18:26

4 Likes

I've been browsing through today's results and three times I've gotten messages from my avast anti-virus saying "Threats have been detected" and it notes the following sites - which I haven't been to:

Please do not click on them, of course...

**"http://xechozetaecho.dyndns.org/mix/"**
**"http://keyyessexyes.dyndns.org/mix/"**

Here's the details avast gave me on the last one:

Infection Details
URL: "http://ninezetalowzeta.dyndns.org/mix/"
Process: "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"
Infection: "URL:Mal"

I was wondering if the site's been infected... Plain Face

By the way, now I can't even log on!

And I'm getting the same error from avast:

Infection Details
URL: "http://ninezetalowzeta.dyndns.org/mix/"
Process: "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"
Infection: "URL:Mal"

Does anyone know how to detect if the game site's been hijacked or exploited? Thinking

posted by fico [19 posts]
10th May 2012 - 20:41

1 Like

+1 having reoccuring problem of no access to fantasy team past few days! pity especially as now paying for privelage.
Apart from that enjoying game

posted by naffets [51 posts]
10th May 2012 - 20:50

1 Like

That looks more like a problem with your computer. Internet Explorer is one of the worst browsers anyway. Wink

Gkam84's picture

posted by Gkam84 [8859 posts]
10th May 2012 - 20:52

0 Likes

Can't log on right now on Win or Mac. Will wait till later. Hope it's sorted later on as I have to change my team!!! Disaster today. Farrar, Hushovd , Haedo and Guardini dropped on an acne spot!!!

posted by Alan Tullett [1455 posts]
10th May 2012 - 20:57

1 Like

I'm using Safari on both. Not usually a problem but no doubt it'll be solved by tomorrow.

Try and sort it out early though as I'm planning on going on a longish ride tomorrow morning. I haven't thrown my toys out of a pram yet!!

posted by Alan Tullett [1455 posts]
10th May 2012 - 21:01

1 Like

Everything is working super quick for me tonight, Maybe because everyone else cant get on?

Gkam84's picture

posted by Gkam84 [8859 posts]
10th May 2012 - 21:04

1 Like

Gkam84 wrote:
Everything is working super quick for me tonight, Maybe because everyone else cant get on?

What browser and OS are you using?...

posted by fico [19 posts]
10th May 2012 - 21:27

1 Like

fico wrote:
Gkam84 wrote:
Everything is working super quick for me tonight, Maybe because everyone else cant get on?

What browser and OS are you using?...

I've been testing it on everything i have in the house. So here is a list

Windows 7 - Chrome browser, works perfect
Windows 7 - Firefox browser. working fine
Windows XP both above browsers working fine

Linux - Chrome working fine

Android tablets, working fine
Android phone, working fine

TV browsers, working fine also

Sometimes it is slower, but only because of the traffic coming through at certain times.

DONT use Internet Explorer, its shocking. Get yourself Google Chrome. Also, run whatever spyware/anti virus you have, but it sounds like a problem on your computer rather than the server on Road.cc Wink

Gkam84's picture

posted by Gkam84 [8859 posts]
11th May 2012 - 5:42

0 Likes

I never seem to have any problems while accessing at home via Sky or at work Big Grin

posted by Marauder [239 posts]
11th May 2012 - 11:15

1 Like