A tip for using road.cc

by VeloPeo   May 15, 2014  

Pages on the site load and refresh a shitload quicker if you're not logged into your account

Just saying Smile

5 user comments

Oldest firstNewest firstBest rated

Seeing as you're an IT Whizz Wink
I have problems with images when viewing at work (during my lunch hour clearly). Sometimes the multiple image 'slide shows' work okay and sometimes (more often) I get a 'no theme CSS loaded' message and a black square where the images should be. Any ideas?

posted by Nixster [73 posts]
15th May 2014 - 14:13

like this
Like (0)

Possibly you company doesn't have very good bandwidth. When all your colleagues start surfing at lunchtime they choke the limited that limited bandwidth.

Then again you're browser at work might be old, or it might just be that it's from Microsoft Laughing

posted by wellcoordinated [75 posts]
15th May 2014 - 20:36

like this
Like (0)

Blimey - that's a spooky difference, i'd just figured that the page layout was shite. Surely that could be debugged reasonably easily it's so huge ?

Thanks for the tip.

fukawitribe's picture

posted by fukawitribe [358 posts]
15th May 2014 - 23:31

like this
Like (0)

fukawitribe wrote:
Blimey - that's a spooky difference, i'd just figured that the page layout was shite. Surely that could be debugged reasonably easily it's so huge ?

Thanks for the tip.

I'd hope so - it's why I posted it.

Also noticed there's a difference in what you see when logged in and out - screenshots taken within a minute of each other
Logged in: https://www.dropbox.com/s/vxzhi512rhx8hjr/Logged%20in.png
Logged out: https://www.dropbox.com/s/oe7lciokjc3ho11/Logged%20out.png

Hopefully helps to debug some stuff

posted by VeloPeo [218 posts]
15th May 2014 - 23:42

like this
Like (0)

Has someone at road.cc towers been making changes? I believe the CSS loaded issue can only be related to coding changes. The site is great on a mobile device but pants on a PC.

posted by BigAl68 [32 posts]
16th May 2014 - 6:38

like this
Like (0)