Home

Nothing is loading for me, just getting a blank screen

17 comments

Avatar
livestrongnick [2118 posts] 2 years ago
0 likes

I'm getting just the stage tabs on the home page  39 but can click on them and look at the stages and pick my teams!?

Avatar
Joelsim [1975 posts] 2 years ago
0 likes

Nothing at all. My screen is as empty as enrique's head.

 24

Avatar
Gkam84 [9086 posts] 2 years ago
0 likes

I get a white page aswell....give me a moment, I don't think it was anything I've done

Avatar
Gkam84 [9086 posts] 2 years ago
0 likes

Moment up....not my fault, Dave might be doing something....

Avatar
Joelsim [1975 posts] 2 years ago
0 likes

Now updating

Avatar
Joelsim [1975 posts] 2 years ago
0 likes

Blank again

Avatar
dave atkinson [6223 posts] 2 years ago
0 likes

looking into it

Avatar
amc654 [31 posts] 2 years ago
0 likes

Blank for me as well.

Avatar
JAndrewHill [1207 posts] 2 years ago
0 likes

Has anyone tried pulling the plug, count to ten, and plug it in again?
If that doesn't work, its done a Dan Martin!

Avatar
JAndrewHill [1207 posts] 2 years ago
0 likes

Has anyone tried pulling the plug, count to ten, and plug it in again?
If that doesn't work, its done a Dan Martin!

Avatar
enrique [2341 posts] 2 years ago
0 likes
Joelsim wrote:

Nothing at all. My screen is as empty as enrique's head...

Check to see if there's not a toilet seat around you... You're probably looking in a mirror...

Avatar
chiv30 [986 posts] 2 years ago
0 likes
enrique wrote:
Joelsim wrote:

Nothing at all. My screen is as empty as enrique's head...

Check to see if there's not a toilet seat around you... You're probably looking in a mirror...

Now that was a first class comeback  24 41

Avatar
livestrongnick [2118 posts] 2 years ago
0 likes

Mine looks like this...

Avatar
chiv30 [986 posts] 2 years ago
0 likes

Mine too

Avatar
dave atkinson [6223 posts] 2 years ago
0 likes

should be back now, let me know if not

Avatar
livestrongnick [2118 posts] 2 years ago
0 likes

 41 nice one Dave your the man as usual  41

Avatar
JAndrewHill [1207 posts] 2 years ago
0 likes
JAndrewHill wrote:

Has anyone tried pulling the plug, count to ten, and plug it in again?
If that doesn't work, its done a Dan Martin!

Dan Martin is back riding again